Nieuwe website SGP-jongeren Vallei & Rijn!

Welkom op onze volledig vernieuwde website! Wij hebben in samenwerking met Designbureau Creart-It een nieuwe website ontworpen. Een strak design, geheel in de kleuren van SGP-jongeren. We hebben nieuwe mogelijkheden voor het plaatsen van berichten, updates of verslagen van debatavonden.

In de komende jaren hopen we met deze website een nieuwe fase in te gaan: we hebben al veel ideeën voor mooie debatavonden en SGP-j activiteiten. Wij hopen dat jullie betrokken zijn bij SGP-jongeren en aanwezig bent op de jongerenavonden. Houd deze website in de gaten voor berichten, like ons op Facebook en Twitter, en schrijf je in voor onze nieuwsbrief op de homepage van de website.

Hopelijk kunnen jullie als bezoekers alles snel vinden via deze website! Heb je opmerkingen? Stuur gerust een mail naar info@sgpjv.nl.

De realisatie van deze website werd mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren! Neem een kijkje op onze sponsorpagina. Ook interesse in sponsoring? Neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *