Elbert Dijkgraaf en Helma Lodders komen naar Barneveld

BARNEVELD – In de aanloop naar de verkiezingen van 15 maart, komen Elbert Dijkgraaf (SGP) en Helma Lodders (VVD) naar Barneveld. Op boerderij Beekzicht in Barneveld gaan de twee Kamerleden met elkaar in debat over de agrarische sector.

Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door drie lokale SGP-jongerenorganisaties (Barneveld, Ede en Vallei & Rijn). Ook de JOVD verleent haar medewerking. Tijdens het debat staat de boer centraal. Dat past helemaal in de speciale campagne van de SGP onder het motto ‘tijd voor de boer’. Arthur Polder, voorzitter van SGP-jongeren Vallei & Rijn, verwacht een stevig debat. “Ons Kamerlid Dijkgraaf heeft de afgelopen jaren terecht aandacht gevraagd voor de boer. Dit kabinet heeft wat mij betreft te weinig voor boeren gedaan. De komende jaren moet daar echt verandering in komen. Het is tijd voor de boer.”

Specificaties:

Locatie: Beekzicht, Scherpenzeelseweg 45, Barneveld. Datum en tijd: 1 maart 2017 om 19:45 uur. Meer informatie: www.sgpjb.nl

Zie ook:

Verkiezingsavond over landbouw en politiek

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *