Debatavond SGP onvrede samenleving

SCHERPENZEEL – Op D.V. 12 mei wordt er door SGP-Scherpenzeel en SGP-jongeren Vallei en Rijn een debatavond georganiseerd met als thema ‘Onvrede in de samenleving’. Sprekers zijn de Eerste Kamerleden René Dercksen (PVV), Diederik van Dijk (SGP) en Tineke Strik (GroenLinks).

Bij de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017 hebben de regerende partijen van dat moment behoorlijk fors verloren. Partijen die een totaal andere kant op willen met dit land, met daarin de PVV aan de ene kant en GroenLinks aan de andere kant, wonnen daarentegen veel zetels. Ook partijen als DENK kwam met drie zetels in de Kamer. Op deze avond zal worden gesproken over de onvrede in de samenleving en vooral wat het antwoord van de politiek daarop dient te zijn.

Specificaties:

Locatie: Philalethes, Kerkplein 197, 3925 KV Scherpenzeel

Datum en tijd: 12 mei 2017, aanvang 19:30

Zie ook:

Debatavond onvrede in de samenleving

One Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *