SGP-jongeren organiseert avond over mobiliteit

SGP-jongeren Vallei & Rijn organiseert weer een avond voor jongeren uit de regio. Opnieuw staat een actueel thema op de agenda: mobiliteit in de toekomst. Iedereen is bekend met problemen als files, overvolle treinen en bussen met vertraging. Hoe gaan we daarmee om? Voeren we een kilometerheffing in of moeten we investeren in bredere snelwegen? En hoe zit het met het klimaatakkoord in Parijs?

Sprekers op de avond zijn D66-Tweede Kamerlid Rob Jetten en zijn college van de VVD Remco Dijkstra. “Er is deze avond nog meer ruimte dan gewoonlijk voor discussie en gesprek,” laat voorzitter Arthur Polder weten. De sprekers zullen een pitch houden, waarna er aan gesprekstafels kan worden nagedacht over de verschillende vragen rondom mobiliteit. Na de pauze worden deze discussies plenair besproken en volgen er weer reacties van de Kamerleden. “Door deze nieuwe vorm verwachten we meer discussie en een nog mooiere avond.”

De avond zal 10 november gehouden worden in het schoolgebouw van Het Perron, Sportlaan 11-13 in Veenendaal.

Zie ook:
Debatavond Mobiliteit in de toekomst

(2) Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *