SGP en SGPJ organiseren avond over voltooid leven

SGP Rhenen organiseert samen met SGP-jongeren Vallei & Rijn een jongerenavond over het actuele onderwerp ‘voltooid leven’. De laatste maanden is er veel te doen geweest over dit onderwerp en ook in de formatie is het onderwerp langsgekomen. Waar komt dit debat vandaan? Welke zorgvragen liggen hieronder?

Tijdens deze avond zijn er drie sprekers. Mark van Opijnen, geneeskundestudent en voorzitter van de SGPJ-commissie Zorg geeft zijn visie op het onderwerp vanuit zijn studie. Eerste Kamerlid Diederik van Dijk gaat vooral in op de politieke aspecten van het onderwerp. Daarnaast is ook dokter Huisman uit Opheusden uitgenodigd om vanuit zijn praktijkervaring dingen mee te geven.

Arthur Polder, voorzitter van SGP-jongeren Vallei & Rijn verwacht een mooie avond. “Het onderwerp leeft de laatste tijd enorm. Het is dan ook een buitengewoon belangrijk onderwerp. Het gaat echt om leven en dood. Daarom is het goed om hier een avond bij stil te staan. Bovendien hebben we een aantal interessante sprekers.”

De avond vindt 23 november plaats in het gemeentehuis van Rhenen.

Zie ook:

Debatavond Voltooid Leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *