SGP-jongeren organiseert Woudenbergs jongerendebat

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen organiseert SGP-jongeren Vallei & Rijn weer een verkiezingsdebatavond met jongeren. Alle lokale partijen zullen meewerken aan deze avond en de burgemeester is, net als vier jaar geleden, weer bereid gevonden het debat te leiden.

In 2014 organiseerde SGP-jongeren voor het eerst een verkiezingsdebat met en voor jongeren. Dit was toen een groot succes en daarom zal er ook in 2018 zo’n avond worden georganiseerd. Alle jongeren die geïnteresseerd zijn in de politiek, maar ook jongeren die minder geïnteresseerd zijn maar wel willen gaan stemmen, zijn van harte welkom op deze avond. Er zal volop gelegenheid zijn om vragen te stellen en eigen meningen naar voren te brengen.

Arthur Polder, voorzitter van SGP-jongeren Vallei & Rijn heeft weer zin in het debat. ‘Vier jaar geleden hebben we een mooi inhoudelijk debat gezien met veel vragen vanuit de zaal. We hopen erop dat we ook dit jaar weer een mooi debat zullen hebben met de jongeren van politiek Woudenberg.’

De avond zal gehouden worden in het Cultuurhuis.

Zie ook:

Jongerendebat gemeenteraadsverkiezingen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *