Waarom zou ik lid worden van de SGP?

“Wil je lid worden van de SGP?” De eerste vraag die ik bijna altijd terugkrijg is: “Wat krijg ik ervoor?” Een andere vraag die vaak terugkomt is: “Wat kost het?” Die laatste vraag is vrij logisch, want als student heb je het niet altijd breed en ook werkende jongeren kunnen hun geld vaak goed gebruiken.

Terug naar de vraag wat je ervoor krijgt. Deze wedervraag is typerend voor de tijd waarin we leven. Iedereen wilt overal iets voor terug krijgen. Maar moeten we deze vraag altijd stellen? Zijn wij niet teveel gericht op onszelf? In deze column wil ik ingaan op de waarde van de bijbelse politiek. Iets wat veel meer waard is dan iets materieels.

De waarde van bijbelse politiek

Hoeveel is een bijbels geluid in de politiek jou waard? Tegenwoordig wordt dit geluid zo veel mogelijk genegeerd. Daarom is het extra belangrijk dat dit geluid klinkt, bijvoorbeeld bij de actie tegen Second Love. Hiervoor is natuurlijk wel geld nodig. Door de SGP te steunen help je om dit geluid te laten klinken. Door middel van een kleine bijdrage per jaar kan de SGP promotie maken en allerlei acties opzetten om het bijbelse geluid te laten horen.

Steun aan de mensen die spreken

Landelijk, provinciaal, en lokaal zijn er talloze SGP’ers die politiek bedrijven. Het is soms lastig wanneer je veel onbegrip voelt voor de wetten die wij vanuit Gods woord willen doorvoeren.

Ik herinner mij nog dat in het najaar van 2017 de zondagsrust volop in de belastingstelling stond. Onze fractieleden hadden de jaren daarvoor al regelmatig over het thema zondagsrust gesproken. Nu was het moment van de waarheid. Toen het puntje bij het plaatje kwam bleek het grootste deel van de CDA-fractie toch voor de koopzondag te stemmen. Weet je wat voor gevoel er dan heerst na jaren van strijden? De teleurstelling droop van de gezichten af.

Juist op die momenten hebben SGP-politici, op welk niveau dan ook, steun nodig!

Lid worden kan natuurlijk altijd!

De SGP heeft daarom ook jouw steun nodig. Wat weerhoud je ervan om lid te worden van onze partij? Door hier te klikken kun je jezelf gelijk inschrijven als lid!