SGP-jongeren Vallei & Rijn is een regionale commissie van SGP-jongeren. Voor het functioneren van onze afdeling is een goede organisatie onmisbaar. Het bestuur van SGP-jongeren Vallei  Rijn houdt zich bezig met het organiseren van debatavonden, het schrijven van columns en andere activiteiten. Op dit moment bestaat het bestuur uit acht personen.

Heb je interesse om in ons bestuur te komen? Mail naar info@sgpjv.nl!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Niet op de foto: Frans Hazeleger, Korstiaan Legemaat

Arthur Polder (voorzitter en penningmeester) – Woudenberg

Ik ben Arthur Polder en ik ben 20 jaar oud. Ik studeer Natuur- & Sterrenkunde aan de Universiteit Utrecht. Ik vind politiek heel interessant en volg het al vanaf de basisschool. Nog belangrijker vind ik het dat Gods Woord doorklinkt in de politiek. Daar zet ik me binnen SGP-jongeren Vallei & Rijn voor in.

 

 

 

Johan Verkuijl (secretaris) – Rhenen

Ik ben Johan Verkuijl, 23 jaar en woon in Rhenen. In het dagelijks leven werk ik als junior software engineer in de technische automatisering. Vanwege mijn passie voor techniek en mijn interesse voor politiek ben ik binnen de SGP en binnen SGP-jongeren Vallei & Rijn vooral actief achter de schermen en op de sociale media. Hiermee wil ik mijn steentje bijdragen aan deze maatschappij.

 

 

 

Frans Hazeleger – Woudenberg

Ik ben Frans Hazeleger, 23 jaar, geboren en getogen in Woudenberg. Ik zit zo’n zes jaar in het bestuur van Vallei & Rijn en ik vind het belangrijk dat de politiek die gebaseerd is op de Bijbel op zo veel mogelijk plekken wordt uitgedragen. Ook voor jongeren!

Timon Legemaat – Scherpenzeel

Ik ben Timon Legemaat, 20 jaar en ik studeer optometrie aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit nu zo’n vier jaar in het bestuur van SGP-jongeren Vallei & Rijn en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan het SGP-geluid in de regio. Samen met Korstiaan, mijn broer, werken we op een prettige manier samen met de lokale SGP-fractie in Scherpenzeel. Met ervaring in het bestuur met sponsoring, financiën, sociale media en fotograferen tijdens avonden ben ik echt een mansuje-van-alles.

 

 

Mathijs van der Tang – Rhenen

Mijn naam is Mathijs van der Tang, ik ben 21 jaar en ik studeer planologie. Creativiteit is de kern van mijn vrije tijd. Dan zit ik bijvoorbeeld piano te spelen, of ik ben bezig met een of andere monsterlijke tekening. Verder filosofeer ik er graag op los. Zo graag, dat andere mensen er soms helemaal gek van worden.

 

 

 

 

Gert-Jan Verweij – Veenendaal

Mijn naam is Gert-Jan Verweij en ik woon in Veenendaal. In mijn dagelijks leven werk ik als marketeer bij een ICT-bedrijf. Daarnaast ben ik actief binnen SGP-jongeren Vallei & Rijn en zit ik in de jongerenraad van Veenendaal.

 

 

 

Korstiaan Legemaat – Scherpenzeel

Ik ben Korstiaan Legemaat en ik zit op het Van Lodenstein College in Amersfoort in 4 Vwo. Ik vind politiek enorm interessant. Dat is ook de reden waarom ik in het bestuur van SGP-jongeren Vallei & Rijn zit.

Niels Hoogendoorn – Veenendaal