SGP-jongeren Vallei & Rijn is een regionale commissie van SGP-jongeren. Voor het functioneren van onze afdeling is een goede organisatie onmisbaar. Het bestuur van SGP-jongeren Vallei  Rijn houdt zich bezig met het organiseren van debatavonden, het schrijven van columns en andere activiteiten. Op dit moment bestaat het bestuur uit acht personen.

Heb je interesse om in ons bestuur te komen? Mail naar info@sgpjv.nl!

Mathijs van der Tang (voorzitter) – Rhenen

Mijn naam is Mathijs van der Tang, ik ben 24 jaar oud en studeer geografie en filosofie in Utrecht. In de tijd die ik over heb speel ik piano, lees ik gewichtige boeken of schrijf ik een mooie column voor CIP. En naast dit alles kunnen de discussies met de linkse kerk, die voornamelijk op Twitter plaatsvinden, natuurlijk ook niet ontbreken. Tot slot ben ik ook actief voor SGP-jongeren, onder andere als voorzitter van SGPJ Vallei & Rijn. En bij SGP-jongeren is er gelukkig aan reuring en vrolijkheid nooit een gebrek.

 

Henk-Jan Lubbers (secretaris) – Woudenberg

Ik ben Henk-Jan Lubbers en ik woon in Woudenberg. Ik ben 18 jaar en in het dagelijks leven ben ik bezig met een tussenjaar als hovenier. Volgend jaar hoop ik aan de opleiding voor officier bij Defensie te beginnen. Ik ben lid van SGPJ omdat ik het belangrijk vind, dat ook de jeugd een plek in de politiek krijgt, omdat de jeugd de toekomst heeft.

 

Arthur Polder (penningmeester) – Woudenberg

Mijn naam is Arthur Polder, ik ben 23 jaar oud en ik studeer bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben erg geïnteresseerd in politiek en volg de politiek al vanaf de basisschool. Ik vind het erg belangrijk dat Gods Woord doorklinkt in de politiek. Daar zet ik me binnen SGP-jongeren Vallei & Rijn voor in.

 

Niels Hoogendoorn – Veenendaal

Ik ben Niels Hoogendoorn en ik ben 17 jaar oud en woon in Veenendaal. In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met school, ik volg op dit moment namelijk de opleiding tot basisschoolmeester aan de Driestar hogeschool in Gouda. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met de politiek en het organiseren van activiteiten daar omheen. En dat hoop ik in te zetten binnen dit bestuur.

 

Timon Legemaat – Scherpenzeel

Mijn naam is Timon Legemaat, 23 jaar en ik studeer optometrie aan de Hogeschool Utrecht. Ik blijf graag mijn steentje bijdragen aan het SGP-geluid in de regio. Met ervaring in het bestuur met sponsoring, financiën, sociale media en fotograferen tijdens avonden ben ik echt een manusje-van-alles. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de sociale media en het beheer van de website.

 

Johan Roodnat – Woudenberg

Hallo, mijn naam is Johan Roodnat. Ik ben 19 jaar oud en studeer in het dagelijkse leven Rechten aan de Universiteit Utrecht. Ik woon sinds een jaar of 11 in Woudenberg en zit sinds enkele maanden ook in het bestuur van SGP Woudenberg. Daarnaast zit ik natuurlijk in het bestuur van SGPJ Vallei & Rijn, waar ik voornamelijk de organisatie coördineer, maar uiteraard ook een actieve bijdrage lever aan de andere zaken die van belang zijn. In de tijd die overblijft discussieer ik graag, lees ik interessante boeken en spreek ik met vrienden of medestudenten af.

 

Laurens van der Tang – Rhenen

Ik ben Laurens van der Tang, 18 jaar oud en studeer Economics and Business Economics aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Inmiddels zit ik in mijn tweede jaar en heb ik ervoor gekozen om de bedrijfseconomische kant op te gaan. Omdat ik al sinds lange tijd politiek geïnteresseerd ben, vind ik het leuk om me binnen dit bestuur voor de SGPJ in te zetten. Binnen ons bestuur vervul ik de rol van bestuurslid organisatie. Dit houdt in dat ik me vooral bezig houd met het organiseren van allerlei avonden.

 

Reindert Jan Wildschut – Veenendaal

Mijn naam is Reindert Jan Wildschut. Mijn woonplaats is Veenendaal. Ik volg de opleiding ‘junior accountmanager’ op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding. Sinds een paar maanden zit ik bij SGPJ Vallei en Rijn, waar ik in de commissie organisatie zit. Hiernaast zit ik ook nog in organisatie van de SGP-jongerendag, waar ik in de commissie relaties zit. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, ben ik achter het orgel te vinden, en organiseer ik ook nog wel eens wat voor de plaatselijke jeugdvereniging van onze kerk. Mijn passie voor de SGP-jongeren is dat ik het erg waardevol vind om een bijdrage te mogen leveren aan de christelijke (lokale) politiek.