SGP-jongeren Vallei & Rijn is een regionale commissie van SGP-jongeren. Voor het functioneren van onze afdeling is een goede organisatie onmisbaar. Het bestuur van SGP-jongeren Vallei  Rijn houdt zich bezig met het organiseren van debatavonden, het schrijven van columns en andere activiteiten. Op dit moment bestaat het bestuur uit acht personen.

Heb je interesse om in ons bestuur te komen? Mail naar info@sgpjv.nl!

Mathijs van der Tang (voorzitter) – Rhenen

Mijn naam is Mathijs van der Tang, ik ben 23 jaar oud en kom uit Rhenen. Daarnaast studeer ik in Utrecht en schrijf ik prikkelende teksten voor cip.nl. Verder vermaak ik mij met tekenen, pianospelen en flauwe grapjes op Twitter.

 

 

 

Johan Verkuijl (secretaris) – Veenendaal

Ik ben Johan Verkuijl, 24 jaar, getrouwd en woon in Veenendaal. In het dagelijks leven werk ik als software engineer in de technische automatisering. Vanwege mijn passie voor techniek en mijn interesse voor politiek ben ik binnen SGP-jongeren Vallei & Rijn vooral actief achter de schermen. Daarnaast houd ik als secretaris de mailbox en informeer ik onze leden over onze activiteiten. Hiermee wil ik mijn steentje bijdragen aan het verspreiden van de christelijke visie in deze maatschappij.

 

Arthur Polder (penningmeester) – Woudenberg

Ik ben Arthur Polder en ik ben 22 jaar oud. Ik studeer Publiek Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik vind politiek heel interessant en volg het al vanaf de basisschool. Nog belangrijker vind ik het dat Gods Woord doorklinkt in de politiek. Daar zet ik me binnen SGP-jongeren Vallei & Rijn voor in.

 

 

Timon Legemaat – Scherpenzeel

Ik ben Timon Legemaat, 22 jaar en ik studeer optometrie aan de Hogeschool Utrecht. Ik zit nu zo’n vijf jaar in het bestuur van SGP-jongeren Vallei & Rijn en ik wil graag mijn steentje bijdragen aan een christelijk geluid in de regio. Bestuurslid Korstiaan is mijn broer, waardoor de lijntjes oms erg kort zijn. Dat werkt wel prettig. Met ervaring in het bestuur met sponsoring, financiën, sociale media en fotografie ben ik echt een mansuje-van-alles.

 

Korstiaan Legemaat – Scherpenzeel

Ik ben Korstiaan Legemaat en ik in 5 havo van het Van Lodenstein College te Amersfoort. Ik houd van klassieke muziek en Minecraft.

 

 

 

 

Niels Hoogendoorn – Veenendaal

Ik ben Niels Hoogendoorn, 15 jaar oud en geboren en getogen in Veenendaal. Ik zit in 4 havo van het Ichthus College in Veenendaal. Al langere tijd vind ik de politiek heel interessant en ik vind het leuk om hiermee bezig te zijn. Die passie zet ik daarom ik in binnen het bestuur!

 

 

 

Johan Roodnat – Woudenberg

Mijn naam is Johan Roodnat, ik ben 18 jaar oud en eerstejaars rechtenstudent in Utrecht. Als nieuw bestuurslid hoop ik op mijn eigen manier een bijdrage te leveren aan dit mooie team waarvan ik een onderdeel mag zijn. Ik had al langere tijd de ambitie om een rol te vervullen in de politiek, zodoende kwam ik, gecombineerd met mijn voorliefde voor debatteren en het verlangen om Gods woorden door te laten klinken in de politiek, uit bij de SGP. Komend jaar zal ik bestuurslid communicatie zijn, waarbij ik een vloeiende samenwerking tussen SGP-jongeren Vallei & Rijn en de buitenwacht probeer te verzorgen.

 

Laurens van der Tang – Rhenen

Ik ben Laurens van der Tang, 17 jaar oud en ik woon in het prachtige stadje Rhenen. Daarnaast ben ik eerstejaars student Economie en Bedrijfseconomie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Politiek vind ik al van jongs af aan erg interessant en ik vind het dan ook erg leuk dat ik me bij SGP-jongeren hiervoor kan inzetten.