SGP-jongeren Vallei & Rijn is een regionale commissie van SGP-jongeren. Voor het functioneren van onze afdeling is een goede organisatie onmisbaar. Het bestuur van SGP-jongeren Vallei  Rijn houdt zich bezig met het organiseren van debatavonden, het schrijven van columns en andere activiteiten. Op dit moment bestaat het bestuur uit negen personen.

Heb je interesse om in ons bestuur te komen? Mail naar info@sgpjv.nl!

Johan Roodnat (voorzitter) – Woudenberg

Hey! Mijn naam is Johan Roodnat en ik ben al een aantal jaren onderdeel van dit prachtige bestuur. Ik woon in het mooie Woudenberg en studeer Rechten aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast ben ik de nieuwe praeses van de reformatorische studentenvereniging Depositum Custodi en werk ik als juridisch medewerker bij een advocatenkantoor. Als voorzitter van het bestuur van SGP-jongeren Vallei & Rijn ben ik eindverantwoordelijk voor het welbevinden van de gehele commissie, leid ik de vergaderingen en vertegenwoordig ik SGP-jongeren Vallei & Rijn. Je kan dus altijd met vragen bij mij terecht! Verder houd ik erg van goede gesprekken en discussies, lees ik nog wat interessante boeken of spreek ik met vrienden af.

 

Niels Hoogendoorn (secretaris) – Veenendaal

Ik ben Niels Hoogendoorn en ik ben 17 jaar oud en woon in Veenendaal. In het dagelijks leven ben ik vooral bezig met school, ik volg op dit moment namelijk de opleiding tot basisschoolmeester aan de Driestar hogeschool in Gouda. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met de politiek en het organiseren van activiteiten daar omheen. En dat hoop ik in te zetten binnen dit bestuur.

 

Arthur Polder (penningmeester) – Woudenberg

Mijn naam is Arthur Polder, ik ben 24 jaar oud en ik studeer bestuurskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Ik ben erg geïnteresseerd in politiek en volg de politiek al vanaf de basisschool. Ik vind het erg belangrijk dat Gods Woord doorklinkt in de politiek. Daar zet ik me binnen SGP-jongeren Vallei & Rijn voor in.

 

Timon Legemaat (bestuurslid PR) – Scherpenzeel

Mijn naam is Timon Legemaat, 24 jaar en ik studeer optometrie aan de Hogeschool Utrecht. Ik blijf graag mijn steentje bijdragen aan het SGP-geluid in de regio. Met ervaring in het bestuur met sponsoring, financiën, sociale media en fotograferen tijdens avonden ben ik echt een manusje-van-alles. Op dit moment ben ik verantwoordelijk voor de sociale media en het beheer van de website.

 

Reindert Jan Wildschut – Veenendaal

Mijn naam is Reindert Jan Wildschut. Mijn woonplaats is Veenendaal. Ik volg de opleiding ‘junior accountmanager’ op het Hoornbeeck College in Amersfoort. Ik zit in het tweede jaar van mijn opleiding. Sinds een paar maanden zit ik bij SGPJ Vallei en Rijn, waar ik in de commissie organisatie zit. Hiernaast zat ik ook nog in organisatie van de SGP-jongerendag, waar ik in de commissie relaties zat. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, ben ik achter het orgel te vinden, en organiseer ik ook nog wel eens wat voor de plaatselijke jeugdvereniging van onze kerk. Mijn passie voor de SGP-jongeren is dat ik het erg waardevol vind om een bijdrage te mogen leveren aan de christelijke (lokale) politiek.

 

Ardi Pierik (bestuurslid geschreven tekst) – Veenendaal

Hallo, ik ben Ardi Pierik. Ik ben 23 jaar oud, studeer Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en ben daarnaast betrokken bij Commissie Onderwijs van SGP-jongeren. Verder volg ik Kamerdebatten, lees ik graag en voer ik met veel plezier discussies over principiële thema’s. Bij SGPj Vallei & Rijn ben ik bestuurslid geschreven tekst.

 

Dirk Hardeman – Woudenberg

Mijn naam is Dirk, bestuurslid organisatie bij SGP-jongeren regio Vallei en Rijn. Over mezelf; ik ben 21 jaar, afkomstig uit Woudenberg en studeer nu aan de Christelijke Hogeschool te Ede. Vanuit een christelijke levensvisie wil ik mij hard maken voor de christelijke politiek en daar ook aan bijdragen, door het organiseren van leuke bijeenkomsten in welke vorm dan ook. Zelf ben ik erg fan van het inhoudelijke debat en debatteer dan ook graag. In het dagelijkse leven ben ik druk met werk, opleiding en sociaal leven.

 

Jan Willem Jansen – Veenendaal

Ik ben Jan Willem Jansen uit Veenendaal, ik ben 17 jaar en doe VWO op het Van Lodenstein College in Amersfoort. Ik ben er nog niet geheel over uit wat ik daarna zal gaan doen, maar waarschijnlijk iets in de richting van Bestuurs- of Bedrijfskunde. Ik neem deel aan de (christelijke) politiek, omdat ik het belangrijk vind om ons geluid te laten horen en natuurlijk is het leuk om activiteiten te organiseren!