Doelstelling SGP-jongeren Vallei & Rijn

SGP-jongeren Vallei & Rijn is een lokale afdeling van SGP-jongeren. SGP-jongeren Vallei & Rijn richt zich op de jongeren in de gemeentes Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal en Woudenberg. Het doel van het bestuur is om jongeren te betrekken bij de politiek in het algemeen en bij de SGP in het bijzonder. Een partij zonder jongeren is immers een partij zonder toekomst! We willen jou daarom vertrouwd maken met de SGP en de staatkundig gereformeerde beginselen. Dit doen we door het organiseren van debatavonden en andere activiteiten. Zo hopen we dat jij je betrokken gaat voelen bij de SGP en de SGP-jongeren!

Welkom op onze eerstvolgende jongerenavond!

Debatavonden

Tijdens SGPJV-activiteiten komen internationale, landelijke en lokale politieke thema’s en aanverwante maatschappelijke onderwerpen aan de orde. Altijd al eens het debat aan willen gaan met een politicus? Of vind je debatten interessant om te volgen? Wij organiseren debatavonden over internationale, nationale en regionale onderwerpen. Er staan dan -afhankelijk van het onderwerp- vaak landelijke of plaatselijke kopstukken op het podium.

Houd onze Agenda in de gaten, en schrijf je in voor de Nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de eerstvolgende activiteiten! Of wordt lid van onze WhatsApp-groep om snel op de hoogte te zijn van nieuwe activiteiten. Iedereen hartelijk welkom!

Sponsoring en donaties

Draagt u SGP-jongeren Vallei & Rijn een warm hart toe? Kijk dan op onze sponsorpagina voor de mogelijkheden om sponsor te worden. U kunt eveneens SGP-jongeren Vallei & Rijn een donatie schenken. Neem hiervoor contact met ons op!